Stor efterspørgsel sætter gang i endnu en padelbane i Agerbæk

Endnu en padelbane på vej i Agerbæk

For bare et halvt år siden kunne Agerbæk SF i samarbejde med Min Købmand Agerbæk åbne byens nye padelbane. Anlægget bliver flittigt brugt og flere har stået på venteliste for at få en spilletid. En forespørgsel på facebook om behovet for en ekstra bane fik padeludvalget til at tage action og nu er endnu en padelbane undervejs.

Indkaldelse til årsmøde i FDF Agerbæk

FDF Agerbæk indkalder til årsmøde i FDF Agerbæk den 18. maj 2021 fra kl. 19:00 – ca. 21:30. Årsmødet foregår på Knudepunktet, Fåborgvej 88B, 6753 Agerbæk. Årsmødet er der, hvor kredsens medlemmer og forældre kan få indflydelse på kredsens liv og hvor kredsen vælger sin bestyrelse. I disse corona-tider med endnu ukendte retningslinjer ved vi ikke om mødet foregår udenfor eller indenfor. Når vi kommer tættere på får i en nærmere info herom.

Der er tilmelding senest den 14. maj 2021 på https://forms.gle/ambe2QFrKjgHUqA4A

DAGSORDEN

  1. Valg af dirigent, referent og 2 stemmetællere
  2. Orientering om bestyrelsens arbejde og kredsens liv
  3. Fremlæggelse af regnskab
  4. Valg til kredsbestyrelsen
  5. Valg af suppleanter
  6. Evt. andre punkter
  7. Eventuelt

På årsmødet har alle kredsens medlemmer stemmeret, og alle kan opstille til kredsbestyrelsen – medlemmer under 15 år skal dog lade sig repræsentere af en af deres forældre. Medlemmer fyldt 15 år, men endnu ikke 18 år kan lade sig repræsentere af en af deres forældre. Hver deltager har én stemme. Der kan ikke stemmes ved fuldmagt.

I FDF Agerbæk er det besluttet at bestyrelsen skal bestå af 7 personer udover kredsledelse og repræsentant fra menighedsrådet. Hvis du som forældre ønsker at stille op til bestyrelsen kan du skrive en mail inden årsmødet til info@fdfagerbaek.dk eller informere om det til selve årsmødet.

Kredsbestyrelsen består i dag af:

Formand: Gitte Hvelplund
Kasserer: Peter Kirkegaard
Kredsleder: Britta Juncker / Susanne Harder
Rep. for sognet: Afventer menighedsrådet
Bestyrelsesmedlem: Finn Brobak (På valg)
Bestyrelsesmedlem: Line Dahl Juncker (På valg)
Bestyrelsesmedlem: Karen Dorthe Sand Simonsen (På valg)
Bestyrelsesmedlem: Karsten Lauridsen
Leder repræsentant Frederik Nielsen
Suppleant: Kristoffer Rasmussen (På valg)

Har du lyst til at høre mere om bestyrelsesarbejdet eller ønsker du at stille op, så kontakt gerne formand Gitte Hvelplund på mail formand@fdfagerbaek.dk for en snak om hvad det indebærer.

Advarsel fra Syd- og Sønderjyllands Politi

En ældre kvinde fra Esbjerg var i sidste uge tæt på at blive bedraget for 350.000 kroner, da en kriminel ringede hende op og udgav sig for at være fra politiet i Fredericia.
Den falske betjent lød meget overbevisende og kunne fortælle, at kvindens bankkonto var ved at blive hacket. Men han kunne stoppe misbruget, hvis blot hun oplyste hendes personnummer, kontonummer samt NemID-koder.

Da borgeren var i god tro, udleverede hun oplysningerne. Og den kriminelle forsøgte derefter at overføre 350.000 kroner fra kvindens konto til en udenlandsk bank, men overførslen blev spærret af borgerens pengeinstitut, der fattede mistanke til overførslen. Bedrageriet blev efterfølgende anmeldt til Syd- og Sønderjyllands Politi, der efterforsker sagen.

Vicepolitiinspektør Chr. Østergård fra Syd- og Sønderjyllands Politis Forebyggelsessektion oplyser, at politiet oplever en stigning i antallet af denne type fupopkald. Og han opfordrer borgerne til at være yderst agtpågivende og aldrig udlevere personnumre, kontooplysninger og NemID-koder til folk, de ikke kender.

– Der er tale om meget udspekulerede telefonopkald. Vi har eksempler på, at de kriminelle har brugt rigtige betjentes navne, og i dette tilfælde har den kriminelle fiflet med teknikken, så det ser ud som om, at der er ringet fra et telefonnummer med cifrene ”14 48”, som mange forbinder med politiet, forklarer Chr. Østergård.

Han understreger samtidig, at hverken banker, politi eller andre myndigheder vil bede om at få udleveret for eksempel NemID adgangskode, NemID engangskoder og personnumre.

Teknisk fifleri med telefonnumrene kaldes for spoofing. Den kriminelle benytter en teknik, hvor det ser ud som om, at opkaldet kommer fra et autoriseret telefonnummer, for eksempel politiet, en anden myndighed eller en bank. Er man i tvivl om, hvorvidt opkaldet er korrekt, skal man ringe op på hovednummeret og blive stillet om til den medarbejder, det drejer sig om.

Gratis tilbud til foreninger, sport og fritidsliv

Alle klubber og foreninger indenfor sport og fritid i Varde Kommune har de seneste år kunne tegne medlemskab hos GoVarde. Med et medlemskab sørger vi for at få bragt alt den vigtige information fra foreningslivet. Og det er så glædeligt, at vi bor i en kommune, der har så stærkt et foreningsliv, som tilfældet er. Men Covid-19 har gjort det vanskeligt for den enkelte klub og de mange frivillige; det ved vi. Derfor tilbyder vi på GoVarde alle foreninger og klubber indenfor sport og fritid gratis medlemskab i 2021. 

Tilbud gælder de klubber, der er båret på frivillige hænder. Det kan være byens lokale fodboldklub, badmintonklub, dartklub osv. Tilbud gælder ved tilsendt materiale. Der er tale om materiale indeholdende information om sæsonstart, kommende arrangementer, stævneresultater eller lignende. Ønsker man et arrangement dækket, videomarketing eller lignende, laves der er særtilbud. Send det materiale, I ønsker der skal formidles, til Ulla@GoVarde.dk, husk fotos. 

God sæsonstart derude! Og det var altså en opfordring fra GoVarde til alle sportsklubber og foreninger som hermed er bragt videre…

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *