Agerbæk SF vil udgive jubilæumsbog

Agerbæk SF vil udgive jubilæumsbog og søger de gode historier

Agerbæk SF kan i år fejre 50 års jubilæum som sportsforening. Ganske vist har der været afviklet masser af idræts- og foreningsaktiviteter i byen for mere end 50 år siden, men det var i 1971 at foreningen som den er sammensat idag, blev stiftet. Det skal til efteråret fejres og markeres på flere måder. Foreningens nuværende formand Anders Schmidt fortæller til Agerbæk Podcast, at der bl.a. arbejdes på en jubilæumsbog, der skal udkomme til efteråret:

”Bogen skal først og fremmest laves for at hylde de mange frivillige, der har gjort en kæmpe indsats gennem årene. Vi vil gerne have en godt mix af historiefortælling og sjove anekdoter, så lige nu leder vi faktisk efter gode og sjove historier fra de sidste 50 år med Agerbæk SF. Gerne fortalt af dem, der har oplevet dem. Så har du en god historie, du gerne vil fortælle, så kontakt mig gerne snarest muligt,” fortæller Anders Schmidt.

Agerbæk SF har indgået samarbejde med en journalist og forfatter, der skal samle og gennemskrive bogen, så der bliver en rød tråd i det hele. Skriv gerne til Anders på formand@agerbaek-sf.dk  og fortæl i stikordsform, hvad du kan bidrage med til fortællingen. Så vender en fra redaktionen tilbage til dig.

Kom med til JA-TAK dag hos Min Købmand Agerbæk

Agerbæks købmand Brian Bjerregaard har det seneste år oplevet stor fremgang. Mange har borgere fra byen har under corona handlet lokalt, men forretningen har også en del kunder fra andre byer i Varde, Esbjerg, Billund og Vejen kommuner. En af hemmelighederne bag succesen er de mange ja-tak tilbud, som købmanden lægger på facebook hver dag. Forleden havde købmanden viet en hel dag til at lave ja-tak tilbud på restpartier, med nye tilbud hvert kvarter. Jeg var en tur forbi den travle købmand for at se, hvordan det gik med dagens restudsalg.

Agerbæk Menighedsråd viser skitser af nyt sognehus

I sidste uge udkom årets første udgave af Agerbækken og i denne udgave prydes forsiden af modelfotos af det nye sognehus. I bladet kan du se skitser og plantegninger til sognehuset, der efter frasalget af Præstegården, nu skal bygges i forbindelse med parkeringspladsen over for kirken. Menighedsrådet fortæller at klagefristen vedrørende fredningen nu er udløbet og at arkitekten kan arbejde videre med projektet. Hvornår det nye sognehus skal stå færdigt, melder artiklen fra menighedsrådet intet nyt om.

Flytterod og corona hos Agerbæk Lokalarkiv

Agerbæk Lokalarkiv har omdelt en beretning for arkivets arbejde i 2021. Et år der i den grad har været påvirket af flytning og corona. Hør arkivets beretning i podcasten her.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *