Agerbæk byfest 2021 aflyses – men plan B er på vej

Aflysning af Agerbæk Byfest 

Mandag aften havde byfestudvalget møde omkring mulighederne for afvikling af årets byfest i juni måned. Og det blev desværre til en beslutning om, at byfesten igen i år må aflyses pga coronasituationen. I hvert fald i sin traditionelle form.

“Plan A er aflyst. Det vil sige alt omkring den normale byfest er aflyst. Men vi er gået i gang med en plan B som kører fra fredag den 11. Juni til lørdag den 12. Juni. Vi har møde igen om to uger og så håber vi at komme lidt nærmere et egentlig program for de to dage.” Det fortæller Majbrit Hjorth fra byfestudvalget til Agerbæk Podcast.

Det betyder også at det traditionsrige Agerbæk Løbet med efterfølgende fællesspisning er aflyst. Her sidder jeg i løbsledelsen sammen med Søren Bundgaard og vi vil i den kommende tid finde ud af, om der kan afvikles nogle alternative motionsaktiviteter i forbindelse med den forkortede byfest den 11.-12. juni. Men et rigtigt Agerbæk Løbet som vi kender det og havde glædet os til – ja, det kommer der desværre ikke i år.

Kom og vær med hos Agerbæk Løb og Motion

Savner du at komme ud at dyrke motion i fællesskab med andre, ja så har Agerbæk Løb og motion et tilbud til dig. Byens løbeklub er nemlig åbnet op igen efter nedlukningen og træner nu igen alle onsdage fra 18-19 og lørdage fra 9-10. Der tages naturligvis hensyn til forsamlingsreglerne og afstandskrav, ligesom du ikke skal møde op, hvis du eller nogle i din nære omgangskreds har symptomer på covid-19. Alt foregår udenfor og omklædningsfaciliteter bruges ikke. Alle er velkomne til at møde op og se, om det er noget, inden man melder sig ind i klubben. Følg med på facebook i gruppen Agerbæk Løb og Motion.

Agerbæk Motorcentrum søger mekaniker

Agerbæk Motorcentrum har travlt og søger derfor en mekaniker mere til værkstedet i Agerbæk.

Vi forventer, at du:
– Er udlært mekaniker og har brancheerfaring
– Kendskab til fejlfinding og testudstyr
– Har B-kørekort
– Har stor ordens- og kvalitetssans
– Er serviceminded og god til kundekontakt

Vi kan tilbyde:
– En arbejdsplads hvor der er højt til loftet
– Et moderne værksted
– Fleksibilitet
– En spændende og afvekslende hverdag
– Løn efter kvalifikation med pensionsordning

Hvis du er interesseret i en ny hverdag som en del af vores team, så send hurtigst muligt din ansøgning til os. Ansøgning kan afleveres personligt eller sendes til Agerbæk Motorcentrum på:
salg@agerbaekmotorcentrum.dk

Markeder i Agerbæk

Jeg var her i weekenden forbi vores lokale genbrugscenter Kirkens Korshær på Storegade. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg kommer her ret ofte, for jeg elsker gamle ting og sager og man ved jo aldrig liiiiige, hvad der kunne dukke op af skatte sådan et sted. I weekenden købte jeg et par lokalhistoriske bøger og den ene  – det er den, der hedder Fåborg Sogn i Skads Herred fra 1962 er der bl.a. en historie om tiden med markeder i Agerbæk. Lyt til den i podcasten.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *