16.11.2020 Agerbæk Podcast

Brug Agerbæk Stadion – men husk at rydde op!

I disse corona-tider er vi mange, der har brug for fællesskab og hygge. Det gælder også Agerbæks ungdom, der som alle andre mennesker er begrænset af forsamlingsforbud og restriktioner af forskellig grad. Men hvor kan de unge mennesker mødes i denne tid. Et af de steder vi ved, at nogle holder til, er på stadionområdet ved Agerbæk SF. Foreningens ledergruppe bringer i den forbindelse følgende velmente hilsen til ungdommen:

“Kære unge mennesker
I er altid meget velkommen til at mødes på stadionområdet. Hvis i sidder dernede om aftenen og natten skal huske at rydde op efter jer selv. Helt op og hver gang. Således, at det altid er rart at komme ned på vores super flotte anlæg. Også lørdag og søndag morgen. Husk det nu.”
Med venlig hilsen
Ledergruppen hos Agerbæk SF

Corona-sikker juleridag hos FDF Agerbæk

FDF Agerbæk har tradition for at afholde julehygge og sælge adventskranse mv her i november måned. Her kan du læse om et lidt anderledes setup i år. Hør mere i podcasten.

Køb ny bil og Agerbæk Motorcentrum giver aftensmaden

Søndag den 22/11, kan du tage aftensmaden med hjem, når du skal ud at se på ny bil hos Agerbæk Motorcentrum. Således skriver Agerbæk Motorcentrum på sin Facebookside.

”Vi får fint besøg af Pagoden foodtrucks mellem 16.30 – 19.00. Køber du ny bil, gir vi menuen”

Thomas Møbjerg Nielsen fra Pagoden Foodtrucks skriver i et opslag på Facebook, at han i en konkurrence udlodder 4 stk burgere eller sandwich til en heldig vinder på dagen. Du finder konkurrencen samt info om, hvordan du kan forudbestille på Agerbæks facebookside her.

Historien om Agerbæks mange banker

I “Old News fra Agerbæk og omegn” læser jeg igen op fra den spændende lokalhistoriske bog, Fåborg Sogn – Lokalhistorie væsentlig for tiden efter 1962. Sidste gang fortalte jeg om udviklingen udstykning, bosætning og Agerbæks industri og erhvervsliv generelt. Vil du høre den historie, så kan du lytte til den episode her

I dagens episode har jeg fokus på udviklingen inden for banker og pengeinstitutter, som vi havde mange af i byen i 60-erne, 70-erne og 80-erne. Det er er tankevækkende, at der tidligere var 3-4 forskellige banker der samtidig kæmpede om kunderne i vores lille by, mens vi idag ikke har bare en enkelt lille bitte bank tilbage i byen til at servicere et noget større antal borgere.

Agerbækken er udkommet

Agerbækken er netop udkommet og igang med at blive omdelt til alle byens postkasser. I denne udgave kan du blandt andet læse Agerbæk Borgerforenings formands beretning for et noget anderledes år som borgerforening. Der er også en artikel om den flotte pris til vores købmand Brian Bjerregaard og om det det flotte padelanlæg ved stadion samt byens nye løbe og motionsfællesskab. Har du ikke modtaget Agerbækken i postkassen, eller vil du hellere læse den på pc, tablet eller mobil, kan du finde den på agerbæks hjemmeside.

10 % rabat på stofmundbind

Agerbæk Podcasts samarbejdspartner 55Nord.dk forhandler 3-lags stofmundbind i økologisk bomuld. Stofmundbindene kommer i flere farver. 55Nord har også ansigtsvisirer og engangsmasker. Du finder det hele, hvis du klikker dig ind her. Angiver du rabatkoden kh5 i rabatkodefeltet, får du 10 % rabat på din ordre!

Tak til vores sponsor

Stor tak til vores trofaste sponsor Min Købmand Agerbæk der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *