27.01.2021 Ugens største nyheder fra Agerbæk og omegn

27.01.2021 Ugens største nyheder fra Agerbæk og omegn

20-årig dræbt i ulykke ved Agerbæk

En alvorlig ulykke på Tingvejen ved Agerbæk kostede i aftes en 20 årig person livet. Det meddeler Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter i følge Jyske Vestkysten. Den dræbte var i aftes ikke endeligt identificeret, men formodes at være den 20-årige ejer af den personbil, som ved uheldet stødte sammen med en lastbil. De pårørende er underrettet. Anmeldelsen om uheldet indløb til politiet klokken 19:13. Føreren af lastbilen sad fastklemt, men blev frigjort og overført til hospitalet i Odense. Hans tilstand er ikke kritisk. Som følge af ulykken var Tingvejen i aftes spærret i tre timer i forbindelse med oprydning efter ulykken.

Bager HJ søger ungarbejder

Er du 15-16 år, morgenfrisk, udadvendt, smilende, serviceminded og ansvarsbevidst. Så er det måske lige dig, som Bager HJ leder efter.  Den nye ungarbejder skal være med til at betjene kunder, tage imod bestillinger, men også hjælpe til med oprydning og rengøring. Vagterne er både hverdag, weekend, helligdage og i skoleferier. Kig ind forbi Bager HJ hvis det har interesse og tag gerne et kort skriv om dig selv med.

Helle FC ansætter sportschef

Helle Fc annoncerede forleden, at man har ansat den tidligere professionelle fodboldspiller Kim Jensen som Sportschef og Ungdomskonsulent i Helle FC. Helle FC har ikke mange år på bagen, men klubben er i fremdrift, og det ønsker vi at fortætte med. Da vi på nuværende tidspunkt ikke kan komme på fodboldbanen, ser vi muligheder i stedet for begrænsninger. Tiden er den rette, og vi vil forsøge at udnytte muligheden til at forstærke og forbedre vores klub. Vi har kunnet se og høre, at hvis man vil udvikle en fodboldklub, skal der være et stort fokus på mennesket, det fodboldfaglige samt det sociale sammenhold. Fremadrettet vil vi derfor fokusere mere på at udvikle vores nuværende trænere og frivillige ledere samt at ensrette og forene Helle FC.

Derfor er vi meget tilfredse og stolte over at have tilknyttet Kim Jensen, der med sin personlighed, sportslige viden og baggrund kan være stor bidragsyder til at skabe den mest attraktive fodboldforening i Varde Kommune. Det fortæller Mai-Britt Holt Moesgaard fra Helle FC styregruppe i en nyhed på Facebook.

Kim Jensen er opvokset lige om hjørnet og har spillet for Grimstrup og Næsbjerg i sine spæde fodboldår. Op igennem ungdomsrækkerne spillede han for EfB og på diverse ungdomslandshold, hvorefter han fik debut for EfB’s første hold. Kim stoppede sin aktive karriere hos FC Fredericia og har sidenhen beskæftiget sig med forskellige trænerjobs. De seneste 3 år har han uddannet sig inden for selvudvikling, coaching og mental træning, således han nu kan kalde sig certificeret NLP/HNLP Business Practitioner.

Du kan læse mere om ansættelsen på Helle FCs facebookside.

Gratis psykoterapi hos Tina Østergaard

Kradser coronakrisen en lille smule i sindet eller er der andet, du går og bøvler lidt med mentalt eller psykisk? Så lyt med i podcasten, hvor jeg får en snak med Tina Østergaard, der er psykoterapeutstuderende og giver dig mulighed for en gratis og uforpligtende indledende snak om det, der fylder hos dig. Hvis du har lyst til at komme i kontakt med Tina, så finder du siden Hånd om Dig psykoterapi  på facebook her. Du kan også skrive eller ringe til Tina på telefon 22174790.

Tak til vores samarbejdspartner

Stor tak til vores trofaste samarbejdspartner Min Købmand Agerbæk der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *