16.12.2020 Agerbæk Podcast

2 shelters og bålplads ved Agerbæk Lilleskov

Der er et nyt og spændende byggeri på vej her i Agerbæk. Det er frivillige kræfter fra bl.a. Agerbæk Udvikling, der på vegne af borgerønsker har ansøgt om at bygge 2 shelters og en bålplads til primitiv madlavning i Agerbæk lilleskov, der i forvejen rummer madpakkehuset, en lille sø og et godt mountainbikespor.
Projektet løber op i ca 167.000 kr. LAG Fanø-Varde har valgt at støtte med 80.000 kr og Friluftsrådet med 75.000 kr.
”Vi mangler nu bare en glad sponsor med 12.000 og diverse tilladelser, herunder landzonetilladelse og byggetilladelse. Vi forventer at kunne gennemføre projektet i løbet af 2021. Og vi så får vi brug for en lille flok frivillige til at klargøre pladsen”, fortæller formand for Agerbæk Udvikling, Hans Peter Nielsen.

Varde Kommunes borgmester bekymret for de ældre

Varde kommunes borgmester Erik Buhl er bekymret for udviklingen i coronasmitten og bragte i tirsdag en video til kommunens borgere på Varde kommunes facebookside. Du kan høre, hvad borgmesterens budskab var i podcasten her.

Gerts skur på Hellevej

Har du lagt mærke til, at vi har fået et nyt flot busstoppeskur samt en vigeplads på Hellevej i Agerbæk? På siden af skuret er der sat et skilt op med teksten Gerts skur og det til ære for initiativtageren til det nye skur Gert Madsen, der på eget initiativ søgte kommunen om skuret ved busstoppestedet – og fik det bevilget. Vil du give lidt igen og dermed takke Gert for det gode initiativ, så kan du lige nu hjælpe Gert med at finde sin vielsesring, som han således netop har efterlyst på facebook:

“Jeg har brug for jeres hjælp!! Lørdag d. 12/12 har jeg tabt min vielsesring, sandsynligvis på stien ved Lindealle og ned af Tjørnealle i Agerbæk. Den kan også være tabt på parkeringspladsen ved Baldersbæk plantage/slot. Eller ved juletræsfældning Refshøjvej 67 ved Hejnsvig. Det er lidt usikkert, hvor den er tabt, men håber nogen har fundet den. Vil I hjælpe med at del mit opslag?

Du finder Gert opslag på Agerbæks facebookside her.

Rabat på produkter hos Frisør Stella Hagedorn

Så skal vi igen til at lukke Danmark ned for alvor – og så i den søde juletid. Det går desværre igen ud over flere af vores lokale erhvervsdrivende, som vi derfor skal huske at støtte op om, inden det kan være for sent. Frisør Stella Hagedorn på Bredgade skriver således på facebook følgende idag onsdag: Husk -20% på Moroccanoil til og med søndag!

Åbningstider op til jul:
Torsdag 8-18.30
Fredag 8-18.30
Lørdag 7-12
Søndag 7- 16

Jeg pakker gerne ind, hvis du mangler en julegave/glædesgave. STØT LOKALT ! Ønsket om en fredsfyldt jul til alle

20 % rabat på produkter fra Moroccanoil hos Frisør Stella Hagedorn. Privatfoto

Og det var altså Frisør Stella Hagedorn, hvor du kan støtte med andet end afklippet hår. Der er som i andre af vores lokale butikker og liberale erhverv gode muligheder for at købe en personlig gave til dig selv eller en du holder af.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores trofaste sponsor Min Købmand Agerbæk der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. Medsponsor frem mod jul er desuden Agerbæk El-Service, hvor du finder Agerbæk-områdets største udvalg i julelys, el-artikler, gaveartikler og brugskunst. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *