08.12.2020 Agerbæk Podcast

Ny skønhedsklinik i Agerbæk

En ny virksomhed er på vej ind i erhvervshuset Power Tower i den gamle Andelkasse på Torvet i Agerbæk. Klinik Luna er en skønhedsklinik der bl.a. tilbyder permanent makeup, eyelash extensions, lashlift+Brow lamination, farvning af bryn og vipper, manicure med shellac og voksbehandlinger.
Kvinden bag klinikken hedder Luna Kristine Jeppesen og hun fortæller til Agerbæk Podcast, at hun forventer at være klar til åbning fredag den 18. december. Jeg arbejder på at få et interview med Luna, så hun kan fortælle mere om Agerbæks nye virksomhed. Vil du i mellemtiden læse mere om klinikluna, så finder du den på klinikluna.dk samt på facebook og instagram.

Vind en Audi TT hos Agerbæk Motorcentrum

I øjeblikket kan du hos Agerbæk Motorcemtrum deltage i konkurrencen om at vinde intet mindre end en Audi TT, AMC-Editon. Her får du en lækker cabriolet med masser af udstyr.
– Radio med USB & AUX udgang.
– LED for + baglygter.
– Hækspoiler
– Lækre fælge med lavprofil plastikdæk.
– AMC styling.
– Fjernstyring.
– High + Lowspeed.
– 2 punkt sele.
– Ekstra hård undervogn.

Du skal “syntes godt om” Agerbæk Motorcentrums Facebook side og “tagge” en eller flere personer, som du synes skal køre Audi. Vinderen bliver fundet søndag d.13 December. Hvis du vil læse mere og se bilen, du kan vinde, så besøg Agerbæk Motorcentrums facebookside.

Luciaoptog i Agerbæk

Mandag den 14. december kl. 9.30 er der Luciaoptog på Torvet i Agerbæk. Det er skolens 3. klasse, der er klædt i hvidt denne dag, hvor der naturligvis skal tages forskellige corona-hensyn.
– Fremmødte tilskuere skal være symptomfri
– Der skal vises hensyn og holdes afstand
– Grupperinger må max være 10 personer store

Alle er i øvrigt velkomne.

Historien om Agerbæks rutebiler

Som de seneste par uger læser jeg igen op fra den spændende lokalhistoriske bog, Fåborg Sogn – Lokalhistorie væsentlig for tiden efter 1962. Tidligere har jeg bl.a. læst om byens mange banker, brandvæsenets historie og historien om byens tidlige erhvervsudvikling. Det og andet lokalhistorie kan du genhøre, hvis du går ind på podcastnu.dk og lytter til de tidligere episoder af Agerbæk Podcast. I denne uge skal det handle om Agerbæks rutebiler. Lyt med i podcasten.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores trofaste sponsor Min Købmand Agerbæk der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. Medsponsor frem mod jul er desuden Agerbæk El-Service, hvor du finder Agerbæk-områdets største udvalg i julelys, el-artikler, gaveartikler og brugskunst. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *