07.10.2020 Agerbæk Podcast

Vil du have besked, når en ny episode af Agerbæk Podcast er online, så tilmeld dig via linket her

Stort julemarked hos Bøgesvang og Lund

I kommende weekend fra den 9.-11. oktober er der stort julemarked hos Bøgesvang og Lund ved brandstationen. Det hele skydes i gang fredag kl. 12-18 og der er også åbent både lørdag og søndag fra 10-18.

Digitale tilbud på Agerbæk Bibliotek

Jyske Vestkysten skriver at der på Agerbæk Bibliotek tirsdag den 20. oktober fra 10-12 afholdes et introkursus om bibliotekets digitale tilbud. Er du nysgerrig på hvad eReolen, Filmstriben, Medici.tv, RBdigital og andre af bibliotekets digitale tilbud handler om, så kom med på denne intro. Du vil få at vide, hvordan du kan læse e-bøger, høre lydbøger, se film, blive undervist via online kurser, finde artikler, se og høre koncerter med mere, skriver Varde Bibliotek i pressemeddelelsen.

Deltagere vil blive introduceret til de mange digitale muligheder biblioteket tilbyder, og får samtidig vist, hvordan løsningerne virker. Der opfordres til at medbringe sin egen bærbare pc, tablet eller smartphone. Der er ingen tilmelding.

Agerbæk Løb & Motion med flot resultat til mudderløb

Agerbæk Løb og Motion stillede i weekenden op med 2 hold til en coronasikker udgave af Diadora Dirty Trail i bakkerne og mudderet omkring Silkeborg. Der blev stillet et hold på 10 km i mixrækken og et hold på 10 km i herrerækken. Ruten var ca. 5 km med masser af mudder og vand helt op til midt på brystet visse steder og omkring 100 højdemeter. Ruten skulle “nydes” 2 gange. Og det var åbenbart lige noget, der passede de tilrejsende løbere fra Agerbæk. Herreholdet fik nemlig en fornem 2. plads kun 21 sekunder efter vinderne, mens mixholdet kom ind på en flot 5. plads.

Har du lyst til at komme igang med at løbe eller gå, så mød op ved Agerbæk SFs klubhus onsdage kl. 18 eller lørdage kl. 9, hvor der begge dage trænes en time på forskellige ruter med en fælles afslutning. Alle uanset niveau kan være med.

Ledig lejlighed i Agerbæk

Mangler du en lejlighed i Agerbæk, så er muligheden der nu. Der er nemlig en lejlighed på 90 m2 ledig pr. 15/11 på Sønderbyen i Agerbæk. Lejligheden består af gang, køkken alrum med nyere køkken, badeværelse og 3 værelser. Huslejen den er 3500,- pr. måned plus forbrug.
Ring til Jytte Mathiesen på 22701751 for mere info eller fremvisning.

Vil du lære at lave podcast og radio?

Kunne du tænke dig at lære at lave podcast og radio eller har du en lille journalist i maven og vil være med til at skrive eller formidle de gode historier fra vores dejlige by? Så er det nu, du har muligheden for at komme med på holdet. Kontakt mig på tlf 24806660 eller mail@jespercc.dk for at høre mere om mulighederne. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tak til vores sponsor

Stor tak til vores trofaste sponsor Min Købmand Agerbæk der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *