Sikker trafik, borgermøde og foredrag i Agerbæk

Agerbæk SF inviterer til borgermøde

Så er det i aften kl. 19 på skolen af Agerbæk SF har inviteret alle byens borgere til borgermøde. Foreningen mangler i den grad frivillige og derfor ønsker ledelsen at få vigtigheden af frivillighed i foreningen bragt på dagsordenen.

Se invitation til borgermødet her

 

Sikker trafik og cykelsti til Helle Hallen

Agerbæks byrådskandidat Poul Rosendahl bringer i øjeblikket en række videoer på facebook, hvor han fortæller om sine mærkesager. Du kan følge med på Poul Rosendahls personlige facebookside, hvis du vil vide mere om, hvad han står for og vil kæmpe for, såfremt han bliver valgt i byrådet for Venstre ved det kommende kommunalvalg.

Poul Rosendahls er ikke ene om at kæmpe for bedre trafiksikkerhed for de bløde trafikanter. Agerbæk-borger Torkild Ditlevsen har på eget initiativ startet en underskriftsindsamling for at sætte fokus på nødvendigheden af at få en cykelsti fra Storegade i Agerbæk til til Helle Hallen på sydsiden af Hellevej med underføring ved Tingvejen. Der samles underskrifter ind følgende steder: Hellehallen, Butik Telma, Min Købmand, Bager HJ, Agerbæk
El service, Agerbæk Motorcentrum, BYGMA, Agerbæk Skole, DagliBrugsen Aare, DagliBrugsen Glejbjerg og Daglibrugsen Starup-Tofterup.

Torkild fortæller til Agerbæk Podcast, at han nu synes at der har været snakket om den cykelsti så mange gange, uden der er blevet sat handling bag ordene. Der skulle efter sigende blive sat yderligere penge af på de kommunale budgetter til anlægsinvesteringer som eksempelvis cykelstier, så nu vil han på eget initiativ forsøge at få fokus på projektet og behovet her ved Agerbæk.

Spændende foredrag med Johannes Gjesing

Torsdag d. 14.10 kl. 19:00 er der Sogneaften i konfirmandstuen Agerbæk Kirke. Det skriver graver Kim Schmidt på facebook. Præstehistorier fra Fyn og Sønderjylland – og nogen af dem er ikke engang løwn. Johannes Gjesing er sognepræst og har levet sit præsteliv i Sønderjylland begyndende med Halk mod øst og nu Gram og Fole i vest.

Han vil med humor fortælle om mennesker han har mødt og deres betydning for hans møde med Sønderjylland. Gjesing er en meget brugt foredragsholder. Han er desuden fast skribent i Jyske Vestkysten, klummeskriver i forskellige aviser, kulturvejleder på P1. Mange vil også kende ham fra hans historier i P4 syd og fra Radio Globus. I december har mange fulgt ham, da har gav asyl til et juletræ, der var for grimt til at stå på gågaden i Haderslev, hvilket blev en større historie i medierne, hvor han bl.a. optrådte i Go’Aften Danmark live. Ud over præsteembedet er han brandmand, formand for byfesten Pins’Mærken og sidder i mange bestyrelser – har en hund, der hedder Brorson – er professionel julemand og har alt for mange børn.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *