Min Købmand Agerbæk investerer i fremtidig vækst og udvikling

To nye shelters under opførelse

Agerbæk Udvikling har længe arbejdet med projektet: “Ud med børn og voksne – Spis og sov i Agerbæk Skov.” Et fantastisk projekt med to flotte fuldtømmer sheltere med bålplads og faciliteter til mad over bål. Shelterne kommer til at ligge vest for madpakkehuset med åbning og udsigt mod syd over søen. Projektet, der er fuldt finansieret af støtte fra fonde, fik de sidste tilladelser på plads med Varde Kommune i sidste uge og allerede nu er arbejdet i skoven igang. Agerbæk Udvikling beklager det midlertidige roderi og larm i skoven og håber at der er nogle borgere, der har lyst til at give et lille nap med her med kort varsel, så vi kan få det hele gjort klar til overnattende gæster fra både nær og fjern.

–  I dag fredag kl. 16.00 skal der bruges hjælp fra 3-4 personer med skovl, rive, asfalt-rager eller hvad man har i skuret til at sprede 20 m3 grus.
– Søndag kl. 15.00 skal shelterpladsen klargøres og her er der brug for 5-6 personer til at slæbe grene væk, markere hvor shelterne og bålstedet skal være og skrabe skovbunden fri og lægge stabilgrus.
– Mandag kl. 16.00 er der brug for 3-5 personer til at læsse tømmer på skovvogn og køre det fra skovbrynet og ind til shelterpladsen.
– Onsdag til fredag kommer leverandøren Rabølle og rejser shelterne og herefter skal der sættes bålsted og grill op på pladsen.

Frivillige kan tilmelde sig til formand for Agerbæk Udvikling Hans Peter Nielsen. Gerne på SMS 29477674.

Min Købmand Agerbæk køber Tøjtorvet og udvider butikken

Agerbæks købmand Brian Bjerregaard i onsdags i Ugeavisen Ølgod sine fremtidsplaner for udviklingen af butikken. En plan der blev kickstartet med først køb af bygningen, hvor butikken pt har til huse og senest med købet af den store nabobygning, hvor Tøjtorvet tidligere havde til huse. Herefter skal der bygges en 30 kvadratmeter stor tilbygning, der skal forbinde den nuværende butik med de nyindkøbte lokaler. Et projekt, der samlet løber op i mere end 10 millioner kroner, fortæller Brian Bjerregaard. Til ugeavisen fortæller han blandt andet:

”Det er min plan, at jeg skal være købmand de næste mange, mange år. Hvis jeg vidste, at jeg ville lave noget andet om fem år, så var det de dummeste penge, jeg overhovedet kunne investere. Jeg kan sagtens blive ved i 30-40 år endnu, for jeg kan mærke, at det her er mit kald, lyder det bestemt fra indehaveren, som tror så meget på projektet, at han har investeret stort. Jeg hader at begrænse mig selv, og lige nu er vores lager fyldt. Vi er maks pressede, og det kan alle se, når de kommer forbi. Det er heller ikke holdbart for mit personale, som har fortjent bedre rammer at arbejde i, og det kommer forhåbentligt til at hjælpe på det, når det nye projekt står færdigt.”

Området, hvor der i dag er lager i Min Købmand, vil i fremtiden blive brugt til butik, hvilket giver nye muligheder for større afdelinger. Butikken bliver desuden opgraderet med forskellige typer af inventarer samt andre justeringer, der skal løfte kundeoplevelsen. Derudover skal de nye fysiske rammer være med til at imødekomme den efterspørgsel, der har været, siden byens øvrige konkurrenter lukkede og slukkede i marts 2020. Købmanden der for nyligt blev kåret som Danmarks bedste glæder sig helt vildt til, at stedet står færdigt. Tegninger for det nye projekt er netop landet, og de giver et godt indblik i, hvordan det hele kan komme til at se ud.
“Man kan se, hvordan hylderne skal vende, hvilke kølere og frysere kan vi få, og jeg er sikker på, at det bliver godt, når vi eksempelvis får en fordobling af pladsen til dybfrost og en større frugt- og grøntafdeling. Vi vil gerne vise, at vi i en mindre by kan have en butik med et bredt og fint udvalg til en ordentlig pris.

Og det fortæller altså købmand Brian Bjerregaard til Ugeavisen Ølgod.

Spændende fritidsjob hos Agerbæk Podcast

Kunne du tænke dig at være med til at lave nyheder og bringe reportager fra Agerbæk og resten af Varde Kommune? Har du en lille journalist i maven, er du glad for at skrive eller for at fotografere, er du godt til at lave video eller optage lyd eller synes du det fedeste er at redigere lyd og billeder til færdig video eller podcast? Så har jeg måske et lønnet fritidsjob, der er lige noget for dig. Timetallet er 2-6 timer om ugen alt efter, hvad du kan bidrage med. Skriv lidt om dig selv, hvad du interesserer dig for og hvad du kan bidrage med til video eller lydproduktion og send det til mig på mail@jespercc.dk – så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *