Det vælter ind med gode nyheder fra Agerbæk

Varde Kommune støtter kunstgræsbane med 2 mio kr

Varde kommune har netop godkendt bevilling på hele to millioner kroner til støtte af byggeriet af ny kunstgræsbane, som hvis alt går efter planen kan stå klar ved Helle Hallen om et år. Det skriver Jyske Vestkysten forleden.

Med de to millioner kroner fra kommunen har Helle FC samlet 4,1 million kroner sammen til den nye kunstgræsbane, som de forventer vil komme til at koste 5,3 millioner kroner at opføre. De sidste 1,2 millioner skal klubben nu ud at finde hos sponsorer, private og virksomheder.

At der er gang i foreningslivet i vores område er jo bare helt fantastisk og en vigtig del af vores identitet og den værdi vi har at tilbyde både nuværende borgere og fremtidige tilflyttere til Agerbæk og omegn. Men desværre er alt ikke lutter lagkage i Agerbæk SF. Foreningen mangler i den grad frivillige og det har fået foreningens ledelse til at kalde til borgermøde mandag den 11. oktober kl. 19.00 på Agerbæk Skole.

Se invitation til borgermødet her

11-årige Oliver samler ind til Knæk Cancer 2021

11-årige fra Agerbæk har et stort ønske om at samle ind til KNÆK CANCER 2021.
Oliver vil frem til uge 43 samle pant ind, så skulle du/I have lyst til at støtte Olivers projekt, må I meget gerne ringe eller skrive på telefon 26331925 eller komme forbi med jeres returpant på Jernbanegade 26 i Agerbæk. Så hjælper vi Oliver med resten. ALLE donationer er velkomne, fortæller Oliver, Tina og Søren Bundgaard. Jeg arbejder på at få en interviewaftale på plads med Agerbæks aktive indsamler til næste udgave af podcasten for at få en status på det indsamlede beløb.

Nyt liv i den gamle brugs på torvet i Agerbæk

Måske har du hørt det, måske har du læst det i Jyske Vestkysten forleden eller måske har du bare undret dig over skiltet, der nu hænger over indgangen til den tidligere Daglig Brugsen og senere Fakta-bygning på torvet i Agerbæk. Jo – det er ganske vist. Kvickly Varde, der til i sidste uge ejede bygningen, har nu solgt den til Søren Lund, der ejer handelsfirmaet Bøgesvang & Lund. Jeg kiggede i går ind forbi for at se, hvad der gemmer sig i den tidligere dagligvarehandel.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *