Interview med Oliver, opstart af Fun Fit, rejsegilde og flere fede fester i Helle Hallen

Interview med Oliver, opstart af Fun Fit, rejsegilde og flere fede fester i Helle Hallen

Interview med Oliver

Alle landets skolebørn har netop afsluttet en uges efterårsferie. Men det er ikke alle børn, der har brugt ferien på at spille Playstation eller være i badeland. 11 årige Oliver fra Agerbæk har blandt andet brugt ugen på at indsamle og pante tusindvis af flasker og dåser i flaskeautomaten hos Min Købmand. Her i uge 43 er det nemlig Knæk Cancer uge og i mange uger allerede har Oliver samlet flasker ind for at gøre en forskel og hjælpe, hvor han kan. Jeg mødte ham i går ved flaskeautomaten til en lille snak om, hvad der driver ham og hvad hans mål er med sin store indsats. Lyt til interviewet med Oliver i podcasten.

Julemarkedet hos Bøgesvang og Lund fortsætter

Julemarkedet hos Bøgesvang og Lund outlet i den gamle brugs på torvet har været godt besøgt de sidste to weekender, fortæller Søren Lund til Agerbæk Podcast. Vi har dog stadig masser af lækre julevarer på lager, så vi har valgt også at holde åbent i den kommende weekend den 29-31. oktober. Fredag fra 13-17 og lørdag-søndag fra 11-17, fortæller Søren Lund.

Agerbæk Menighedsråd inviterer til rejsegilde

Torsdag den 11. november kl. 15.00 – 17.00 inviterer Agerbæk menighedsråd til rejsegilde af byens Sognehus, Kærbjergvej 8A. Alle byens borgere, foreninger og forretninger er meget velkomne. Graver Kim Schmidt fortæller på Facebook:

“Som der nok er blevet set af mange i byen, bliver der bygget på Kærbjergvej i Agerbæk.  Da vores præstegård blev tom, stod menighedsrådet med valget, om det skulle sælges eller om det skulle laves om, så det kunne bruges som Sognehus. Efter mange menighedsrådsmøder og udregninger, blev det besluttet, at sælge præstegården og søge om lov og penge til at bygge et nyt Sognehus. Der gik lang tid inden alt var i orden og vi kunne starte byggeriet. I menighedsrådet blev der nedsat et byggeudvalg, som har kørt rundt for at se andre Sognehuse, for at få ideer til indretning mm. Det har hele tiden været planen, at Sognehuset skulle bygges overfor kirken, og at stilen skulle passe til både kirke og graverhus/kapel. Byggeudvalget har lagt mange timer og kræfter i projektet. De har været til mange byggemøder, for til sidst at komme ud med et flot resultat.

Og det er altså torsdag den 11. november kl. 15.00 – 17.00, at der er rejsegilde.

Agerbæk SF søger festlige hjælpere

I søndags var det sidste frist for tilmelding til Agerbæk SFs jubilæumsfest i Helle Hallen den 6. november. Det bliver uden tvivl et brag af en fest. Men allerede den 10/12 inviterer Agerbæk SF og Helle Idrætssamvirke igen til fest i Helle Hallen. Det er nemlig her at årets store julefest løber af stablen og her mangler Agerbæk SF stadig 2 hjælpere til div. arbejdsopgave, lige fra servering, til garderoben og til at servere lækre drinks fra baren. Tidsrummet vil være fra kl. 17.00 til festen er slut og vi er færdige med at rydde op Det fortæller Torben Hjorth fra Agerbæk SF.
Tøv ikke med at kontakte undertegnede på tlf. 20 58 16 58, hvis du har lyst og mulighed for at hjælpe til. eller hvis datoen ikke passer ind i kalenderen, men du har lyst til at hjælpe til kommende arrangementer, skriver Torben Hjorth på Facebook.

Styrregruppen som afholder børne-jubidagen den 31. oktober, ifm. Agerbæk SFs 50års jubilæum, mangler også 2 hjælpere fra kl. 08.45 – 12.15. Du kan kontakt Torbens hustru Majbrit Hjorth, hvis du har mulighed for at bidrage med din hjælp

Kan du ikke vente til december med at komme til en festlig aften i Helle Hallen, er det den 9. november at du kan møde Keld og Hilda Heick til en forrygende jubilæumskoncert tilsat fællesspisning og fællessang. Se mere info og køb din billet i Helle Hallen.

Fun Fit i multihallen

Her i uge 43 er der opstart på Fun Fit i multihallen på Agerbæk Skole. Læs mere i opslaget herunder:

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *