Flot støtte fra Andelskassen til Agerbæk Padel klub

Andelskassen donerer 25.000 kr til godt initiativ

Foreningslivet har det mange steder svært og mange foreninger har under corona-krisen tabt 20-30 % af sine medlemmer. Men sådan er det ikke alle steder. Her i Agerbæk er der særligt én sportsgren, der har oplevet massiv fremgang og stor tilslutning. Det er padel, eller padel tennis, som nogle også kalder det. I lørdags arrangerede padeludvalget i Agerbæk for første gang en lokal padelturnering og det med flot opbakning. 28 spillere stillede til start og ca dobbelt så mange tilskuere var i løbet af eftermiddagen forbi for at bakke de lokale spillere op og nyde en pølse fra grillen i det fine vejr.

Andelskassens filialdirektør Martin Ibsen var forbi for at overbringe Agerbæk SF en check på 25.000 kr til at støtte foreningens padelprojekt. Hør mere i podcasten her.

Foreninger starter op igen

Helle Folkedanseforening starter ny sæson den 7. september 2021. Der danses i Årre skoles samlingssal på Vardevej 1A, 6818 Årre og der er danseaften hver tirsdag kl. 19.30. Der er altid plads til én mere, så kom og se om folkedans er noget for dig. Eneste nødvendigt udstyr er et par gode sko. Spillemænd, danseleder og en flok glade dansere står klar  til at modtage alle, der møder op. Er du nysgerrig for at vide mere, så besøg hellefolkedansere.dk.

Noget andet der starter op igen efter sommerferiepausen er Københavnerbanko i Helle Walkieklub. Læs mere i opslaget her:

Loppemarked i egen indkørsel

1000 TAK for den STORE opbakning til “Loppemarked i egen indkørsel”. Sådan skriver Agerbæk Borgerforening i et opslag på Facebook. 44 husstande på 43 adresser har tilmelding sig loppemarkedet den 5. september. I ugen op til loppemarkedet er der blevet husstandsomdelt et kort, hvor på alle adresser fremgår. Tag familien med på turen rundt til ” loppestederne” . Der er helt sikkert mulighed for at gøre et godt køb.

 

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *