Agerbæk i god udvikling

Interview med Hans Peter Nielsen

Jeg har fået en god snak med Hans Peter Nielsen, der er formand for Agerbæk Udvikling om den spændende og positive udvikling vi oplever i Agerbæk i øjeblikket. Vi snakker bl.a. om shelterbyggeriet, om nye byggegrunde, synlighed af Agerbæk, butiksliv og meget andet.

Spændende fritidsjob hos Agerbæk Podcast

Kunne du tænke dig at være med til at lave nyheder og bringe reportager fra Agerbæk og resten af Varde Kommune? Har du en lille journalist i maven, er du glad for at skrive eller for at fotografere, er du godt til at lave video eller optage lyd eller synes du det fedeste er at redigere lyd og billeder til færdig video eller podcast? Så har jeg måske et lønnet fritidsjob, der er lige noget for dig. Timetallet er 2-6 timer om ugen alt efter, hvad du kan bidrage med. Skriv lidt om dig selv, hvad du interesserer dig for og hvad du kan bidrage med til video eller lydproduktion og send det til mig på mail@jespercc.dk – så vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores samarbejdspartnere Min Købmand Agerbæk og Agerbæk Motorcentrum, der gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *