31.08.2020 Agerbæk Podcast

31.08.2020 Agerbæk Podcast

Vil du have besked, når en ny episode af Agerbæk Podcast er online, så tilmeld dig via linket her

SHOWNOTES

Det nye Agerbæk Bibliotek er nu åbnet

I dag mandag åbnede det nye Agerbæk bibliotek dørene for byens borgere for første gang efter flytningen til Agerbæk skole. Jeg slog vejen forbi, for at se det nyt bibliotek og få en lille sludder med bibliotekar Tove Søndergaard og formidler fra Varde bibliotek Jesper Just Nielsen.  

Fødseldagsuge hos Min Købmand i Agerbæk

I denne uge har Min Købmand kæden jubilæum og allerede i lørdags blev det fejret med gratis muffins, slushice og kaffe til de første 100 gæster i butikken. Frem til og med den 4. september er der ekstra gode tilbud i butikken. Du finder tilbudsavisen på minkøbmand.dk eller på Min Købmand Agerbæks facebookside.

Købmand Brian Bjerregaard skriver i øvrigt på facebooksiden at han søger ungarbejdere i alderen 15-17 år. I opslaget står der bl.a.

Har du lyst til at blive en del af holdet i en lokal butik, hvor kunden er i fokus? Hos Min Købmand Agerbæk er vi aktive medspillere i lokalsamfundet. Min Købmand er det lokale indkøbssted, og det betyder, at vi kender vores kunder og tager os tiden til at hjælpe og vejlede dem.
Hos os er service en del af vores natur og det skal vores kunder kunne mærke.

Du er udadvendt, kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage ansvar. Du stråler af energi og springer til, når kunderne har brug for hjælp – for kundeservice skal være dit vigtigste fokus.

Du matcher stillingen, hvis du er…

• Serviceminded og positiv
• Udadvendt og energifyldt
• Moden af din alder og selvstændig
• Mellem 15 og 17 år gammel

Stillingen er ca. 5-8 timer i ugen i snit. Vagterne kan både være i hverdage og weekends. Lyder det spændende så kom gerne ned i butikken med en ansøgning hurtigst muligt, dog senest d. 4/9. Yderligere oplysninger ved henvendelse til Brian Bjerregaard på 75196677

FDF Agerbæk har sæsonstart

I denne uge går det igen løs for alle FDFerne på Knudepunktet. FDF Agerbæk holder møde hver mandag og torsdag ved Knudepunktet på Fåborgvej 88. 
Går du i 0.—1. eller 2. klasse mødes vi torsdage kl. 16:30—18:00
Går du i 3.—4 klasse mødes vi mandage kl. 17:00— 18:30
Går du i 5. kl. og opefter mødes vi torsdage kl. 18:30-20:00

Kom og vær med, vi leger – synger – lærer og hygger os. Og det skriver altså FDF Agerbæk på sin Facebookside

Jule- og restlagersalg i Agerbæk

Er du ved at være klar til at komme i julestemning og vil du samtidig gøre en rigtig god handel? Så skal du kigge forbi Handelsfirmaet Bøgesvang og Lund fredag-lørdag-søndag den 9.-11. oktober. Der afholder firmaet nemlig kæmpe jule- og restlagersalg. Bøgesvang og Lund holder til i lokalerne bag brandstationen på Storegade 53 i Agerbæk. 

Sikre “levende lys” til hygge i den mørke tid

Agerbæk El-center har netop fået forhandling af et stort udvalg af kunstige stearinlys fra Deluxe Homeart. Agerbæk El-center oplyser, at der er rigtig godt gang i salget af de kunstige lys, der har så livagtige flammer, at det efterhånden er svært at skelte fra rigtige stearinlys. Og så er behøver man ikke bekymre sig for om man har husket at slukke lysene inden man tager afsted på arbejde eller går i seng. Kom og se lyset hos Agerbæk El-center på Nørremarken i Agerbæk.

Tak til vores sponsor Agerbæk El-Service, der sammen med Min Købmand Agerbæk gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *