22.09.2020 Agerbæk Podcast

22.09.2020 Agerbæk Podcast

Vil du have besked, når en ny episode af Agerbæk Podcast er online, så tilmeld dig via linket her

Coronavirus spreder sig i Agerbækområdet

Coronavirus har nu desværre også spredt sig til Agerbæk. Både et par børn på skolen og flere andre borgere i byen er de sidste par uger blevet testet positiv og det har bl.a. ført til at en skoleklasse nu er hjemsendt og andre elever fra skolen, der har været i kontakt med de smittede elever er sendt hjem til der foreligger negative testresultater. Varde Kommune er pt. blandt de hårdest coronaramte kommuner i det syd- og vestjyske.

Helle Walkieklub aflyser banko

HELLE WALKIEKLUB skriver til Agerbæk.dk at Københavnerbanko på Fristedet stadig er udsat på grund af corona. Vi håber, at vi kan starte op igen omkring 1. november. 

Gymnastikhold lukker ned

”Kære gymnaster og forældre.
Grundet Coronaens opblomstring lukker vi desværre ned for alle børnehold.” Sådan indleder Gymnastikudvalget under Agerbæk SF en update til sine medlemmer på Facebook.
”Det er Forældre/Barn i Helle Hallen, Forældre/Barn i Årre, Troldemix i Årre, Puslingespring (Børnehavebørn), Lillespring (0. – 2.kl), Mellemspring ( 3.-5. kl) og Juniorholdet (6.kl – ) Vi håber at kunne starte op igen i uge 43. Vi kommer med en endelig udmelding i starten af uge 43. Voksenhold forsætter efter regeringens retningslinjer.

Vi lukker ned af flere grunde. Flere hold overstiger forsamlingsforbuddet på 50 personer. På alle hold blander vi børn fra flere årgange og flere skoler, hvor skolerne gør hvad de kan for at holde dem separeret. Vi har ledere fra den sårbare gruppe. Vi har nu coronasmittede i nærområdet og derved smitten tættere på end tidligere. Vi har et medansvar for at bremse smitten, så vi alle kan få en normal hverdag igen.

Vi håber på Jeres forståelse, og at vores tiltag kan være medvirkende til at vi hurtigt kan komme i gang igen. Pas på jer selv. Hoppende hilsner fra Gymnastikudvalget”

 

Padel-indvielse i Agerbæk ændrer form

Imorgen onsdag den 23. september åbner Agerbæk Padel klub. Klubben skriver på Agerbæk SFs facebookside at ”På baggrund af de nye Covid-19 retningslinjer ændres der lidt i aftenens program.

Vi starter med officiel indvielse af banen. Snoren klippes af købmand Brian Bjerregaard. Efterfølgende viser vi hvordan man spiller. Spørgsmål til regler forklares løbende. Vi står til rådighed i forhold til booking og evt. andre spørgsmål.  Alle har mulighed for at prøve spillet. Der vil blive sprittet udstyr af hver gang udstyret skifter hænder. Bespisningen er således aflyst pga Coronasituationen.

Synes du det kunne være spændende at høre mere om padel, så kig forbi ved tennisbanerne imorgen onsdag den 23. september kl. 19.

Du kan læse mere om padel her

Padel er verdens hurtigst voksende spotsgren. Photo by Artur Kornakov on Unsplash

Fun Fit i Agerbæk

Har du hørt om Fun Fit?

Valg til Agerbæk menighedsråd 2020

Der har været valg til menighedsrådet i Agerbæk. Ruth Nielsen, Erik Juhl, Ivan Christiansen, Bohard Rasmussen, Birthe Marie Jensen og Gitte Bechsgård blev valgt til menighedsrådet. Normalt sidder man i menighedsrådet for fire år ad gangen, men i Agerbæk findes en særordning, så der er menighedsrådsvalg igen allerede om to år.

Man kan dog stadig nå at indsende konkurrerende lister, og i så fald bliver der udløst et afstemningsvalg, hvor alle folkekirkemedlemmer i sognet skal stemme. Derfor ved vi først efter 13. oktober, om valget af de seks i Agerbæk står ved magt.

Vil du lære at lave podcast og radio?

Kunne du tænke dig at lære at lave podcast og radio eller har du en lille journalist i maven og vil være med til at skrive eller formidle de gode historier fra vores dejlige by? Så er det nu, du har muligheden for at komme med på holdet. Kontakt mig på tlf 24806660 eller mail@jespercc.dk for at høre mere om mulighederne. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Tak til vores sponsorer

Stor tak til vores sponsor Agerbæk El-Service, der sammen med Min Købmand Agerbæk gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *