Nyhederne fra Radio Varde den 19. april 2020

Virtuelle løb vinder frem
I dag blev Danmarks største virtuelle løb afviklet. Arrangementet, der blev arrangeret i samarbejde mellem landets største løbsarrangører var gratis og med mere end 31.000 deltagere en stor succes. Mød en af de løbere, der var med til løbet og hør om hans oplevelser med at løbe sammen med andre, men alligevel hver for sig.

Psykoterapeut Ella Krog fortæller
Du kan også møde psykoterapeut Ella Krog fra Starup-Tofterup, der fortæller om, hvordan hun har oplevet krisen og hvordan det er, at være på vej tilbage til lidt mere normale tilstande.

Med Naturnørd på tur
Naturvejleder Jonas Gadgaard fra NaturKulturVarde fortæller om sine oplevelser til laksepremieren ved Varde Å den 16. april. Kender du ikke Jonas, men er du vild med natur, så kan jeg kun anbefale dig at følge med på Jonas’ YouTube kanal “Naturnørd“, hvor der hver uge kommer nye film op fra Jonas, der fortæller om sine oplevelser i naturen i Varde Kommune.

Varde kommune søger folk
Varde Kommune søger lige nu 18 medarbejdere til at gøre rent i kommunens børnehaver, så pædagogerne kan koncentrere sig om børnene. Det skriver JV.dk i artiklen HJÆLP – Kommune i akut rengøringskrise i børnehaverne.

Varde kommunes handelsstandsforeninger får halv mio kroner
Der bliver brug for en ekstra indsats, når Corona-ramte butikker skal prøve at komme sig efter uger eller i nogles tilfælde måneder med minimalt salg. Varde Kommunes politikere bebudede for 3 uger siden derfor, at man har valgt at bruge en halv million kroner fra udviklingspuljen til at give 11 handelsstands- og erhvervsforeninger et markedsføringsbidrag. En af de erhvervsforeninger, der er igang med en kampagne for at støtte og handle lokalt er Agerbæk Erhvervsforening, der med 10.000 kr er den forening, der er tildelt færrest midler. Midlerne er fordelt efter hvor mange medlemmer, der er i de enkelte foreninger og her er der altså færrest i Agerbæk. Erhvervsforeningen har valgt at bruge pengene på en oplysningskampagne, der fortæller om vigtigheden af at huske at handle lokalt, hvis man ikke vil miste flere butikker og dermed også risikere at ens hus falder i pris. For fakta er at med butiksdød i en landsby følger også et fald i huspriserne. Det mener i hvert fald 90 % af landets ejendomsmæglere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *