13.09.2020 Agerbæk Podcast

13.09.2020 Agerbæk Podcast

Vil du have besked, når en ny episode af Agerbæk Podcast er online, så tilmeld dig via linket her

Konkurrence – vinderen blev…

I sidste weekend fortalte jeg om en konkurrence, hvor Agerbæk El-Service havde et sæt flotte LED-Bloklys på højkant til en heldig vinder. Kl. 19.30 her til aften har jeg trukket en vinder, og den heldige vinder er Lene Finnerup. Tillykke med det Lene – du kan fra imorgen mandag afhente din gevinst hos Agerbæk El-Center på Nørremarken i Agerbæk. 

Brammino på brammingbanen

Måske er der et gennembrud på vej i forhold til fjernelse af den gamle jernbane gennem Agerbæk By. Jyske Vestkysten skriver i hvert fald i en artikel lørdag, at Esbjerg Kommune har sat 300.000 kr af til en forundersøgelse af den gang- og cykelsti, som har fået navnet Bramminoen. Esbjerg Kommune ser optimistisk på de træge forhandlinger mellem på den ene side Banedanmark og på den anden side de fire kommuner, Esbjerg, Vejen, Varde og Billund, som den nedlagte jernbane mellem Bramming og Grindsted løber igennem. Der har ikke kørt tog siden 2012, og de fire kommuner vil gerne etablere en sti på banetracéen. Det kniber dog for parterne om at blive enige om betingelserne. Foreløbig har der været forhandlet i et år, uden at parterne er nået frem til en løsning.
Det er de fire kommuners plan at etablere en gang- og cykelsti på det 39 kilometer lange baneareal, mens de resterende arealer, hvor der tidligere lå stationer med sidespor og læssevejsarealer i Vejrup, Glejbjerg, Agerbæk, Tofterup og Krogager, skal sælges. I Grindsted er det DSB, som ejer det meste af det tidligere godsbaneareal, og det har været til salg i flere år, uden at der er fundet en køber. Og det skriver altså Jyske Vestkysten lørdag.

Agerbæk Badminton i den nye multihal

“Kære badmintonspillere… og det er både gamle og nye spillere. Så er den nye multihal ved skolen ved at være færdig. Vi ved, at mange af jer har ventet på dette tidspunkt. Det har vi også.” Sådan lyder indledningen på et skriv fra Agerbæk Badminton, som fortsætter således:

“Alt er dog ikke som det plejer. I stedet for en bane, så har vi nu 4 badmintonbaner at gøre brug af. Det kan dog blive svært at opfylde alles ønsker om at få det samme spilletidspunkt, som I har haft de andre år. Vi vil gerne fortælle lidt om de nye muligheder, vi arbejder med. Derfor inviterer vi til et informationsmøde torsdag den 17. september kl. 19.00 i Aulaen på Agerbæk Skole.

Jonas Mathiasen tripper også for at komme i gang med træningen af de unge spillere. Vi starter med den aldersgruppe der hedder 4. til 6. klasse. Sidder I forældre og vil høre lidt mere om det, så er I også velkomne til at deltage på torsdag i Aulaen. Vi håber, at vi ses.”

Og det skriver altså Agerbæk Badminton afdeling.

Ny Padelbane klar til brug i Agerbæk

Og fra en af de sportsgrene med mange år på bagen i Agerbæk SF, til en helt ny og spændende en af slagsen. Indvielsen af den nye Padel bane nærmer sig nemlig og vi forventer at banen vil stå klar onsdag d. 23. september. Det skriver en af initiativtagerne Torben Hjort på Agerbæk SFs facebookside.

Hvis alt går vel, vil banen blive indviet denne aften kl. 19.00 og der vil være mulighed for køb af grillpølser med brød og klubben vil være vært ved én øl eller vand. Der er allerede nu mulighed for at booke en fast tid. Se mere på Agerbæk SF´s hjemmeside: https://www.agerbaek-sf.dk/Banereservation

Agerbæks nye padelbane ligger lige op ad tennisbanerne mellem Agerbæk Skov og Stadion. Padel er i øjeblikket den hurtigst voksende sportsgren i verden og ved du ikke hvad padel er, beskriver Dansk Padel Forbund på sin hjemmeside sporten således:

– Padel, tidligere i Danmark kaldet padel tennis, er en sport, der bedst kan beskrives som en blanding af 80% tennis og 20% squash. Navnet Padeltennis blev brugt om sporten da den blev introduceret i Danmark. Alle udøvere kalder i dag sporten Padel, i tråd med resten af verden hvor sporten konsekvent kaldes Padel. Hvis man slår “Paddle Tennis” op på wikipedia finder man en helt anden sport som intet har med Padel at gøre.

Du kan læse mere om padel her

Padel er verdens hurtigst voksende spotsgren. Photo by Artur Kornakov on Unsplash

Vores sponsorer

Stor tak til vores sponsor Agerbæk El-Service, der sammen med Min Købmand Agerbæk gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *