06.09.2020 Agerbæk Podcast

06.09.2020 Agerbæk Podcast

Vil du have besked, når en ny episode af Agerbæk Podcast er online, så tilmeld dig via linket her

SHOWNOTES

Konkurrence – vind flotte LED-lys

Som vi nævnte i sidste uge, så har Agerbæk El-Service netop fået forhandling af et stort udvalg i LED lys og nu har du mulighed for at vinde et sæt med tre flotte LED Outdoor bloklys til en værdi af 300 kr. Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive, hvor du gerne vil hygge med de tre bloklys, hvis du bliver den heldige vinder. Du skriver dit svar, som eksempelvis “på fortrappen”, “i sommerhuset”, “i vindueskarmen”, “i campingvognen” eller “i soveværelset” i kommentarfeltet under denne uges podcast, når den deles på Agerbæks Facebookside. Vinderen trækkes næste søndag den 13. september og afsløres i næste uges nyheder fra Agerbæk Podcast. Husk at du finder Agerbæk El-Service på Nørremarken i Agerbæk.

LED-bloklys fra Agerbæk El-Service. Foto: Privat

Balance is Beauty i Agerbæk

Drømmer du om at lave noget helt andet, end du gør idag – altså noget helt, helt andet. Tænker du, at det nok er for sent eller er du bange for at springe ud i det? Ja, så er du nok ikke den eneste. Men nu kan du komme med forbi en af Agerbæks nystartede virksomheder, hvor indehaver Janni Rosendal Schmidt er et eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre at skifte branche – ja og oveni købet også samtidig starte sin egen virksomhed. Lyt med i podcasten.

Vil du vide mere om Balance is Beauty og de behandlingsmuligheder Janni tilbyder kan du besøge hendes hjemmeside balanceisbeauty.dk. Vil du følge med og se de fine videoer, som Janni laver, kan du finde hendes side ved at søge på Balance is Beauty på facebook.   

Foto: Balance is Beauty

Tak til Min Købmand Agerbæk

Jeg vil gerne takke vores trofaste sponsor Min Købmand på Torvet i Agerbæk. I den forgangne uge har Min Købmand haft jubilæum, men midt i det hele måtte købmanden lukke ned efter mistanke om skadedyr. Heldigvis var der efter intens eftersøgning tale om en lille bitte mus, der havde forvildet sig ind i butikken. Efter to dages lukning og omfattende eftersøgning og rengøring kunne købmand Brian Bjerregårds således informere kunderne på facebook:

“Kære kunder. Butikken er her til morgen blevet “frikendt” af skadedyrs firmaet, da der ikke har været nogen form for spor eller lignende, så det gik heldigvis som vi også formodede 👏👍. Efter at have brugt hele dagen på at rengører efter foreskrifterne samt fylde friske varer på hylderne, så er nu vi klar til at tage imod vores dejlige kunder igen! 👏👏👏

Tak til mit FANTASTISKE personale samt diverse hjælpere for et fabelagtigt stykke arbejde de sidste par dage! Vi glæder os til at se jer igen nede i butikken!” 

Det er dejligt at der ikke var noget at komme efter i vores fantastiske butik og at vi nu igen har mulighed for at handle løs i områdets bedste butik. Husk at følge min Købmand Agerbæk for at få det i de mange gode ja tak tilbud som købmanden løbende lægger på siden.

God start for nyt løbefællesskab

Det nystartede motionsfællesskab Agerbæk Løb og Motion er kommet rigtig godt ud af starthullerne. Der trænes hver onsdag kl. 18-19 og hver lørdag fra kl. 9-10 og indtil videre har omkring 25 forskellige motionister benyttet sig af tilbuddet. Der bliver bådet gået og løbet på to ruter på hhv 2 og 3,5 kilometer og så kan man ellers tage det antal runder, der passer en i lige det tempo der passer en. Jeg er selv en af dem der trofast tropper op til træning to gange om ugen og jeg kan herfra sige at det er super hygggeligt og at der er plads til alle. Der er ca 50 år mellem yngste og ældste medlem og niveauet og der er løbere og motionister på alle niveauer, så der er også plads til dig. Vi kunne godt bruge lidt flere motionsvenner, så vi håber, at du har lyst til at kigge forbi. Tag gerne en ven, veninde, nabo eller børn med…Vi mødes altid ved klubhuset på stadion. Og det er altså onsdage kl. 18 og lørdage kl. 9.

Nogle af de glade motionister i Agerbæk Løb og Motion. Privatfoto

Så skal der dyrkes gymnastik  

Gymnastiksæsonnen starter nu op igen og gymnastikfællesskabet Starup-Agerbæk-Fåborg-Vrenderup-Årre har netop lagt deres program op for alle holdene til efterårets sæson. Der er et væld af hold udbudt og hvis du vil se, hvilket hold, der er noget for dig osamt tid og sted for træning, så kan du finde det på facebooksiden der hedder Gymnastik i Fåborg Agerbæk og Årre. Ved opslaget står der følgende meddelelse til deltagere og forældre:

Stor tak til vores sponsor Agerbæk El-Service, der sammen med Min Købmand Agerbæk gør det muligt at producere og drive Agerbæk Podcast. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *